{"title":"Vaj Neem","description":"","products":[{"product_id":"neemol-aus-neem-unraffiniert-kaltgepresst-100-ml-biomus","title":"Vaj Neem (nga Neem) I PA RAFINUAR, I SHTYPUR NË TË FTUHTË 100 ml BIOMUS","description":"\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eNeemöl (nga Neem) I PA RAFINUAR, I SHTYPUR NË TË FTUHTË 100 ml BIOMUS\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eInformacione teknike për reagenët kimikë:\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eFormula kimike:\u003c\/strong\u003e C35H60O6\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eNumri CAS:\u003c\/strong\u003e 8002-65-1\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eSinonimet:\u003c\/strong\u003e Neemöl, Nimöl\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003ePastërti:\u003c\/strong\u003e Natyral, I shtypur në të ftohtë, I parafinuar\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003ePesha neto:\u003c\/strong\u003e 100 ml\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eShembuj të aplikimeve profesionale në industri të ndryshme:\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul style=\"text-align: left;\"\u003e\n\u003cli\u003eNë industrinë kozmetike, vaji i Neem-it shërben si një lagështues dhe është i njohur për vetitë e tij kujdestare për problemet e lëkurës si aknet dhe ekzemat.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eNeemöl përdoret në kujdesin e flokëve për të luftuar flokët e thatë dhe për të nxitur një lëkurë të shëndetshme të kokës.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eNë prodhimin e sapunit dhe lotioneve, vaji i Neem përdoret për shkak të vetive të tij antibakteriale dhe antimikotike.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eNë mjekësinë tradicionale, vaji i Neem përdoret për lehtësimin e irritimeve të lëkurës dhe për kujdesin e saj.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eParalajmërime rreziku:\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eH302: I dëmshëm për shëndetin nëse gëlltitet.\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eP102: Nuk duhet t'u vihet në duar të fëmijëve.\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eP264: Pas përdorimit lajini mirë duart.\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eP301 + P312: NUK DUHET TË GËLLITET: Nëse ndiheni keq, telefononi qendrën e informacionit për helmimet ose një mjek.\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eP305 + P351 + P338: NË RAST KONTAKTI ME SYTË: Lani me kujdes për disa minuta me ujë. Nëse është e mundur, hiqni lentet e kontaktit. Vazhdoni të lani.\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eKushtet e rekomanduara të ruajtjes:\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul style=\"text-align: center;\"\u003e\n\u003cli style=\"text-align: left;\"\u003eRuajeni në një vend të freskët dhe të thatë.\u003c\/li\u003e\n\u003cli style=\"text-align: left;\"\u003eMbroni nga ekspozimi direkt ndaj diellit.\u003c\/li\u003e\n\u003cli style=\"text-align: left;\"\u003eRuajeni në enë të mbyllura mirë për të parandaluar oksidimin dhe humbjen e cilësisë.\u003c\/li\u003e\n\u003cli style=\"text-align: left;\"\u003eRuaj jashtë arritjes së fëmijëve dhe kafshëve.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e","brand":"Biolaboratorium","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":53409428472156,"sku":"5905488103395","price":7.85,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0693\/0491\/0119\/files\/olej-neem-z-miodli-nierafinowany-100ml.jpg?v=1731052035"},{"product_id":"neemol-aus-neem-unraffiniert-kaltgepresst-250-ml-biomus","title":"Vaj Neem (nga Neem) I PA RAFINUAR, I SHTYPUR NË TË FTUHTË 250 ml BIOMUS","description":"\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eVaj Neem (nga Neem) I PA RAFINUAR, I SHTYPUR NË TË FTUHTË 250 ml BIOMUS\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eInformacione teknike për reagenët kimikë:\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eFormula kimike:\u003c\/strong\u003e C35H60O6\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eNumri CAS:\u003c\/strong\u003e 8002-65-1\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eSinonimet:\u003c\/strong\u003e Neemöl, Nimöl\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003ePastërti:\u003c\/strong\u003e Natyral, I shtypur të ftohtë, I parafinuar\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003ePesha neto:\u003c\/strong\u003e 250 ml\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eShembuj të aplikimeve profesionale në industri të ndryshme:\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul style=\"text-align: left;\"\u003e\n\u003cli\u003eNë industrinë kozmetike, vaji i Neem-it shërben si një lagështues dhe është i njohur për vetitë e tij kujdestare për problemet e lëkurës si aknet dhe ekzemat.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eNeemöl përdoret në kujdesin e flokëve për të luftuar flokët e thatë dhe për të nxitur një lëkurë të shëndetshme të kokës.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eNë prodhimin e sapunit dhe lotioneve, vaji i Neem përdoret për shkak të vetive të tij antibakteriale dhe antimikotike.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eNë mjekësinë tradicionale, vaji i Neem përdoret për të lehtësuar irritimet e lëkurës dhe për kujdesin e saj.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eParalajmërime rreziku:\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eH302: I dëmshëm për shëndetin nëse gëlltitet.\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eP102: Nuk duhet t'u vihet në duar fëmijëve.\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eP264: Pas përdorimit lajini mirë duart.\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eP301 + P312: NËSE GËLLTITET: Nëse ndiheni keq, telefononi qendrën e informacionit për helmime ose një mjek.\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eP305 + P351 + P338: NË RAST KONTAKTI ME SYTË: Lani me kujdes me ujë për disa minuta. Nëse është e mundur, hiqni lentilat e kontaktit. Vazhdoni të lani.\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eKushtet e rekomanduara të ruajtjes:\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul style=\"text-align: center;\"\u003e\n\u003cli style=\"text-align: left;\"\u003eRuajeni në një vend të freskët dhe të thatë.\u003c\/li\u003e\n\u003cli style=\"text-align: left;\"\u003eMbroni nga rrezet direkte të diellit.\u003c\/li\u003e\n\u003cli style=\"text-align: left;\"\u003eRuajeni në enë të mbyllura mirë për të parandaluar oksidimin dhe humbjen e cilësisë.\u003c\/li\u003e\n\u003cli style=\"text-align: left;\"\u003eRuaj jashtë arritjes së fëmijëve dhe kafshëve.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e","brand":"Biolaboratorium","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":53409430208860,"sku":"5905488103401","price":14.03,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0693\/0491\/0119\/files\/olej-neem-z-miodli-nierafinowany-250ml.jpg?v=1731052204"},{"product_id":"neemol-aus-neem-unraffiniert-kaltgepresst-500-ml-biomus","title":"Vaj Neem (nga Neem) I PA RAFINUAR, I SHTYPUR NË TË FTUHTË 500 ml BIOMUS","description":"\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eVaj Neem (nga Neem) I PA RAFINUAR, I SHTYPUR NË TË FTUHTË 500 ml BIOMUS\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eInformacione teknike për reagenet kimike:\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eFormula kimike:\u003c\/strong\u003e C35H60O6\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eNumri CAS:\u003c\/strong\u003e 8002-65-1\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eSinonimet:\u003c\/strong\u003e Neemöl, Nimöl\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003ePastërti:\u003c\/strong\u003e Natyral, I shtypur të ftohtë, I parafinuar\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003ePesha neto:\u003c\/strong\u003e 500 ml\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eShembuj të aplikimeve profesionale në industri të ndryshme:\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul style=\"text-align: left;\"\u003e\n\u003cli\u003eNë industrinë kozmetike, vaji i Neem shërben si një lagështues dhe është i njohur për vetitë e tij kujdestare për problemet e lëkurës si aknet dhe ekzemat.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eNeemöl përdoret në kujdesin e flokëve për të luftuar flokët e thatë dhe për të nxitur një lëkurë të shëndetshme të kokës.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eNë prodhimin e sapunit dhe lotioneve, vaji i Neem përdoret për shkak të vetive të tij antibakteriale dhe antimikotike.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eNë mjekësinë tradicionale, vaji i Neem përdoret për lehtësimin e irritimeve të lëkurës dhe për kujdesin e saj.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eParalajmërime rreziku:\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eH302: I dëmshëm për shëndetin nëse gëlltitet.\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eP102: Nuk duhet t'u vihet në duar të fëmijëve.\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eP264: Pas përdorimit lajini mirë duart.\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eP301 + P312: NËSE GËLLTITET: Nëse ndiheni keq, telefononi qendrën e informacionit për helmimet ose një mjek.\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eP305 + P351 + P338: NË RAST KONTAKTI ME SYTË: Lani me kujdes për disa minuta me ujë. Nëse është e mundur, hiqni lentilat e kontaktit. Vazhdoni të lani.\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eKushtet e rekomanduara të ruajtjes:\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul style=\"text-align: center;\"\u003e\n\u003cli style=\"text-align: left;\"\u003eRuajeni në një vend të freskët dhe të thatë.\u003c\/li\u003e\n\u003cli style=\"text-align: left;\"\u003eMbroni nga rrezet direkte të diellit.\u003c\/li\u003e\n\u003cli style=\"text-align: left;\"\u003eRuajeni në ena të mbyllura mirë për të parandaluar oksidimin dhe humbjen e cilësisë.\u003c\/li\u003e\n\u003cli style=\"text-align: left;\"\u003eRuajeni jashtë arritjes së fëmijëve dhe kafshëve.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e","brand":"Biolaboratorium","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":53409435943260,"sku":"5905488103418","price":21.08,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0693\/0491\/0119\/files\/olej-neem-z-miodli-nierafinowany-500ml.jpg?v=1731052330"},{"product_id":"neemol-aus-neem-unraffiniert-kaltgepresst-1000-ml-biomus","title":"Vaj Neem (nga Neem) I PAPËRPRERË, I FTOHTË SHTYPUR 1000 ml BIOMUS","description":"\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eVaj Neem (nga Neem) I PAPËRPRERË, I FTOHTË SHTYPUR 1000 ml BIOMUS\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eInformacione teknike për reagentët kimikë:\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eFormulë kimike:\u003c\/strong\u003e C35H60O6\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eCAS-Nummer:\u003c\/strong\u003e 8002-65-1\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eSynonyme:\u003c\/strong\u003e Neemöl, Nimöl\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eSauberkeit:\u003c\/strong\u003e Nativ, Kaltgepresst, Unraffiniert\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eNettogewicht:\u003c\/strong\u003e 1000 ml\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eShembuj të aplikimeve profesionale në industri të ndryshme:\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul style=\"text-align: left;\"\u003e\n\u003cli\u003eNë industrinë kozmetike, vaji i Neem shërben si hidratues dhe njihet për vetitë e tij kujdesuese ndaj problemeve të lëkurës si aknet dhe ekzemat.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eVaji i Neem përdoret në kujdesin e flokëve për të luftuar zbokthin dhe për të promovuar një skalp të shëndetshëm.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eNë prodhimin e sapunëve dhe locioneve, vaji i Neem përdoret për vetitë e tij antibakteriale dhe antimikotike.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eNë mjekësinë tradicionale, vaji i Neem përdoret për lehtësimin e irritimeve të lëkurës dhe për kujdesin e lëkurës.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eKëshilla për rreziqet:\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eH302: I dëmshëm për shëndetin në rast gëlltitjeje.\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eP102: Mos lejoni që të arrijë në duart e fëmijëve.\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eP264: Lani duart mirë pas përdorimit.\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eP301 + P312: NË RAST TË GJELLJES: Nëse ndiheni keq, telefononi qendrën e informacionit për helmimet ose mjekun.\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eP305 + P351 + P338: NË RAST KONTAKTI ME SYTË: Shpëlajeni me kujdes me ujë për disa minuta. Hiqni lente kontakti nëse është e mundur. Vazhdoni shpëlarjen.\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eKushtet e rekomanduara të magazinimit:\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul style=\"text-align: center;\"\u003e\n\u003cli style=\"text-align: left;\"\u003eRuani në një vend të freskët dhe të thatë.\u003c\/li\u003e\n\u003cli style=\"text-align: left;\"\u003eMbrojtje nga rrezet e drejtpërdrejta të diellit.\u003c\/li\u003e\n\u003cli style=\"text-align: left;\"\u003eRuajeni në enë të mbyllura mirë për të parandaluar oksidimin dhe humbjen e cilësisë.\u003c\/li\u003e\n\u003cli style=\"text-align: left;\"\u003eMbajeni larg fëmijëve dhe kafshëve.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e","brand":"Biolaboratorium","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":53409442234716,"sku":"5905488103425","price":31.66,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0693\/0491\/0119\/files\/olej-neem-z-miodli-nierafinowany-500ml.jpg?v=1731052330"},{"product_id":"neemol-aus-neem-unraffiniert-kaltgepresst-5000-ml-biomus","title":"Vaj Neem (nga Neem) I PARAFINUAR, I SHTYPUR NË TË FTOHTË 5000 ml BIOMUS","description":"\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eVaj Neem (nga Neem) I PARAFINUAR, I SHTYPUR NË TË FTOHTË 5000 ml BIOMUS\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eInformacion teknik mbi reagentët kimikë:\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eFormula kimike:\u003c\/strong\u003e C35H60O6\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eNumri CAS:\u003c\/strong\u003e 8002-65-1\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eSinonime:\u003c\/strong\u003e vaj Neem, vaj Nim\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003ePastërtia:\u003c\/strong\u003e Vendase, e shtypur në të ftohtë, e papërpunuar\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003ePesha neto:\u003c\/strong\u003e 5000 ml\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eShembuj të aplikimeve profesionale në industri të ndryshme:\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul style=\"text-align: left;\"\u003e\n\u003cli\u003eNë industrinë e kozmetikës, vaji i neemit përdoret si hidratues dhe është i njohur për vetitë e tij ushqyese për problemet e lëkurës si aknet dhe ekzema.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eVaji i Neem përdoret në kujdesin e flokëve për të luftuar zbokthin dhe për të nxitur një skalp të shëndetshëm.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eVaji i Neem përdoret në prodhimin e sapunëve dhe locioneve për shkak të vetive të tij antibakteriale dhe antifungale.\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eNë mjekësinë tradicionale, vaji i neemit përdoret për të lehtësuar irritimet e lëkurës dhe për t'u kujdesur për të.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eParalajmërime për rrezikun:\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eH302: I dëmshëm nëse gëlltitet.\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eP102: Mbajeni larg fëmijëve.\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eP264: Lani duart tërësisht pas përdorimit.\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eP301 + P312: NËSE GËLLTITET: Telefononi një Qendër për Kontrollin e Helmimeve ose mjekun nëse ndiheni keq.\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003eP305 + P351 + P338: NËSE BIE NË SY: Shpëlani me kujdes me ujë për disa minuta. Hiqni lentet e kontaktit, nëse i keni dhe është e lehtë për t'u hequr. Vazhdoni shpëlarjen.\u003c\/p\u003e\n\u003cp style=\"text-align: left;\"\u003e\u003cstrong\u003eKushtet e rekomanduara të ruajtjes:\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul style=\"text-align: center;\"\u003e\n\u003cli style=\"text-align: left;\"\u003eRuajeni në një vend të freskët dhe të thatë.\u003c\/li\u003e\n\u003cli style=\"text-align: left;\"\u003eMbrojeni nga rrezet e diellit direkte.\u003c\/li\u003e\n\u003cli style=\"text-align: left;\"\u003eRuajeni në enë të mbyllura mirë për të parandaluar oksidimin dhe humbjen e cilësisë.\u003c\/li\u003e\n\u003cli style=\"text-align: left;\"\u003eMbajeni larg fëmijëve dhe kafshëve.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e","brand":"Biolaboratorium","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":53409457439068,"sku":"5905488103432","price":146.76,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0693\/0491\/0119\/files\/olej-neem-z-miodli-nierafinowany-5l.jpg?v=1731052670"},{"product_id":"neem-ol-250-ml-sattva","title":"Vaj NEEM 250 ml - SATTVA","description":"PËRBËRËSIT\u003cbr\u003eVaj farash Azadirachta Indica (Neem). \u003cbr\u003e\u003cbr\u003ePËRSHKRIM\u003cbr\u003eVaji i Neem është një vaj shumë i njohur dhe i vlerësuar në mjekësinë ayurvedike për vetitë e tij antibakteriale, antifungale dhe qetësuese. \u003cbr\u003e\u003cbr\u003eKUJDES\u003cbr\u003eNuk rekomandohet për përdorim te fëmijët, gratë shtatzëna dhe ato që ushqejnë me gji.\u003cbr\u003ePër shkak të përbërësve natyralë të produktit, ngjyra dhe aroma mund të ndryshojnë me kalimin e kohës. Megjithatë, efektiviteti i produktit mbetet i pandryshuar.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eKUSHTET E REKOMANDUARA TË RUANJES\u003cbr\u003eRuani në vend të thatë, të freskët dhe të mbrojtur nga drita e diellit.","brand":"SATTVA","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":54551466279260,"sku":"5903794183902","price":8.01,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0693\/0491\/0119\/files\/97350.jpg?v=1747638526"}],"url":"https:\/\/akjaerkrdxem.shop\/sq\/collections\/neemol.oembed","provider":"Biolaboratorium","version":"1.0","type":"link"}